- Událost:
- Začíná:
- Končí:
Srdečně vás zveme na dvě přednášky pro veřejnost, které se konají v prostorách velkého zámeckého sálu:
Bezpečnost potravin v ČR
Přednášející Olaf Deutsch z informačního centra bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství ČR vysvětlí fungování centra a jeho zaměření na spotřebitele, seznámí vás s webovými aplikacemi, kde lze získat informace o bezpečných potravinách a riziku z potravin a podá informace o výukovém programu „Výživa ve výchově ke zdraví“.
Prevence onemocnění z potravin
Přednášející MUDr. Jolana Rambousková, CSc. ze 3. lékařské fakulty UK nabídne nejmodernější výživová doporučení. Dozvíte se, jak se vyvarovat nákaz a otrav z potravin a o možnostech prevence.
Po celý den bude na zámku otevřen infostánek Informačního centra bezpečnosti potravin, kdy vám přítomný odborník zodpoví dotazy a nabídne informační materiály.
Vstup zdarma.